Diari La Veu del País Valencià
Manuel Lillo i Usechi, nou director del setmanari El Temps

Manuel Lillo i Usechi (Alacant, 1988) ha estat nomenat nou director d’El Temps, segons ha informat el setmanari a través de la seua web.

El nou responsable de la publicació ocupa així la plaça que va deixar fa unes setmanes Borja Vilallonga després de presentar la dimissió. Manuel Lillor és llicenciat en Periodisme per la Universitat Miguel Hernández d’Elx i historiador. La seua tesi doctoral, amb què va obtindre la qualificació de cum laude, tracta sobre la revista. Sota el títol Mil números d’El Temps: el compromís per construir un país normal, Lillo analitza aquests primers números de la revista publicats entre el 1984 i 2003.

Manuel Lillo era fins ara redactor, a València, de la publicació, des d’on s’ha fet càrrec de diverses tasques. Ha publicat llibres especialitzats sobre la premsa local d’Alacant, sobretot pel que fa al setmanari El Tio Cuc (1914-1936), una publicació sobre la qual va comissariar una exposició a l’Ajuntament d’Alacant el passat 2016. Manuel Lillo i Usechi també va ser col·laborador del Diari La Veu durant l’any 2015. Entre les seues publicacions destaquen L’Alacant d’El Tio Cuc i Les Fogueres d’El Tio Cuc, aquesta última guardonada per la Generalitat Valenciana.

A través del setmanari, el nou director, que assumirà la direcció d’El Temps en els propers dies des de Barcelona, també ha publicat Economia i territori a l’EURAM, on analitza tots els vessants econòmics i territorials del país.

Comparteix

Icona de pantalla completa