Diari La Veu del País Valencià
Destrossen una altra falla dedicada a la diversitat sexual a València

Els atacs homòfobs contra els monuments inclusius continuen a la ciutat de València. Amb l’agressió a la falla infantil plantada per la comissió Carrer de Dalt-Sant Tomàs dedicada a la diversitat i igualtat sexual ha patit durant la nit d’aquest divendres diverses destrosses.

El passat dijous van començar els atacs contra les falles inclusives que es planten a València. Així, el monument infantil de la Falla l’Amistat (República Argentina-Doctor Pallarés Iranzo) va sofrir una agressió homòfoba durant la matinada de dijous. Concretament, el ninot que representa dos xics besant-se va ser destrossat decapitant una de les dues figures.

La falla infantil de la comissió Carrer de Dalt-Sant Tomàs de València. / PERE FUSET

Aquest divendres, primer dia de Falles a la ciutat del Túria, ha estat el torn de la falla infantil del Carrer de Dalt-Sant Tomàs: un monument dedicat a la diversitat i igualtat sexual ha estat “destrossat per complet”. Així ho ha denunciat el regidor de Cultura festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, a través del seu compte de Twitter.

Fuset ha denunciat aquests atacs, ha mostrat la seua solidaritat i ha lamentat que “l’homofòbia no soporta les falles inclusives”.

Comparteix

Icona de pantalla completa