Diari La Veu del País Valencià
L’home assassinat a Castelló a mans del seu gendre defensava la neta d’una agressió sexual

L’home de 46 anys detingut aquest dimarts al Grau de Castelló després de, presumptament, matar el seu exsogre, de 70 anys, va obligar la filla de la seua exparella a despullar-se després d’amenaçar-la amb un ganivet. Per aquest motiu, l’avi es va llançar sobre el presumpte assassí i va començar un forcejament entre ambdós, segons han informat fonts de la investigació. Finalment, el detingut va matar el pare de la seua exparella amb una arma blanca i va ferir la filla.

Tant el detingut com la filla de la seua exparella, una jove de 22 anys, continuen ingressats a l’Hospital General de Castelló i evolucionen favorablement, segons han confirmat fonts del centre hospitalari. El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) va precisar que la jove presenta ferides en una mà i als dits, mentre que el presumpte agressor presenta ferides múltiples.

Víctima de violència de gènere

L’home hauria matat el seu exsogre després que qui havia sigut la seua companya sentimental el denunciara per amenaces de mort dilluns, segons van informar a Europa Press fonts de la Prefectura Superior de Policia.

Després de la denúncia, es va establir un dispositiu de crida i cerca de l’home, així com la protecció de la dona en un lloc diferent del seu domicili, segons fonts de la investigació.

Des de la Prefectura es va precisar que sobre ell pesava una ordre d’allunyament i que la denunciant, víctima de violència de gènere, no estava en el domicili dels seus pares quan l’exparella es va presentar a la casa.

Comparteix

Icona de pantalla completa