El jutge de l'operació Alqueria cita com a testimonis els portaveus del PSPV, Compromís, PPCV i Ciutadans a Divalterra

Pablo Seguí, Maria Josep Amigó, Rafael Soler i Jorge Ochando declararan divendres vinent
/ València
3 juliol 2018 01:00h
La denúncia que va presentar en el seu moment Ciutadans es dirigia contra Rodríguez, els actuals gerents de Divalterra, Xavier Simón i Agustina Brines, els anteriors gerents, i el secretari del Consell d\'Administració de l\'entitat, Jorge Cuerda.

El titular del Jutjat d'Instrucció número 9 de València, encarregat de les investigacions relacionades amb l'operació Alqueria, ha citat a declarar divendres vinent en qualitat de testimonis els portaveus dels grups polítics del PSPV, Compromís, PPCV i Ciutadans al consell d'administració de l'empresa de la Diputació de València Divalterra.

En concret, es tracta del portaveu del PSPV, Pablo Seguí; de Maria Josep Amigó, de Compromís, actual presidenta en funcions després de la renúncia del socialista Jorge Rodríguez, investigat en aquesta causa; de Rafael Soler, del PPCV, i de Jorge Ochando, de Ciutadans. Aquest últim va presentar una denúncia davant la Fiscalia Anticorrupció de València contra el president de la corporació provincial per presumptes irregularitats en els contractes d'alta direcció, segons han detallat fonts coneixedores a Europa Press.

L'operació Alqueria, en la qual va ser detingut Jorge Rodríguez, dos assessors i tres alts càrrecs de Divalterra, investiga presumptes irregularitats en la contractació de personal d'alta direcció a Divalterra –l'antiga Imelsa– en 2015. La causa està oberta per prevaricació administrativa i malversació de cabals públics.

next