Rajoy canvia Madrid per Santa Pola un mes després de reincorporar-se a la seua plaça com a registrador

L'expresident del govern espanyol aconsegueix el trasllat a les oficines ubicades al Passeig de la Castellana
26 juliol 2018 01:00h
Rajoy va presentar el 15 de juny la renúncia com a diputat en la cambra baixa espanyola i va anunciar que sol·licitaria el seu reingrés en el Cos de Registradors de la Propietat. 

L'expresident del govern espanyol Mariano Rajoy deixarà el seu lloc com a registrador de la propietat a Santa Pola (el Baix Vinalopó) després d'aconseguir una plaça al registre mercantil número cinc de Madrid, situat en el número 44 del Passeig de la Castellana.

Així consta en la resolució provisional del concurs de trasllats de la Direcció General dels Registres i del Notariat que publica el Ministeri de Justícia per la qual Rajoy podrà abandonar la seua plaça de Santa Pola, de la qual ostenta la titularitat des de fa 28 anys i a què va tornar el 20 de juny d'enguany després de decidir abandonar la política. Rajoy va presentar el 15 de juny la renúncia com a diputat en la cambra baixa espanyola i va anunciar que sol·licitaria el seu reingrés al Cos de Registradors de la Propietat. 

En el mateix document que publica l'assignació de la plaça a Rajoy apareix el nom de la seua germana Mercedes Rajoy Brey, també registradora, que passa d'una oficina de Getafe a una de la ciutat de Madrid.

next