Montón assegura que no ha comés cap irregularitat en l'obtenció del seu màster

La ministra de Sanitat sosté que conserva documentació, correus i còpies dels treballs que acrediten que va començar a fer el postgrau complet
/ València
10 setembre 2018 01:00h

La ministra de Sanitat, Carmen Montón, assegura que l'obtenció del seu màster en estudis de gènere cursat a la Universidad Rey Juan Carlos de Madrid (URJC) no hi ha cap irregularitat, ja que disposa "de documents, correus i còpies dels treballs" que acrediten que va fer el postgrau sense anomalies al mateix centre on Pablo Casado i Cristina Cifuentes van realitzar els seus respectius màsters.

L'exconsellera ha desmentit que hi haja anomalies en el màster que va cursar entre 2010 i 2011 a la URJC. Durant una compareixença de premsa, Montón ha afirmat aquest dilluns que té "el títol, el certificat acadèmic de notes i el Treball de Fi de Màster", ha emfatitzat per a desmentir la informació que ha publicat aquest dilluns eldiario.es en què afirma que en l'obtenció del postgrau existeixen "irregularitats". L'exconsellera ha aportat tot un seguit de documents que ha insistit a mostrar als periodistes.

A més dels documents, Montón ha afirmat que disposa de "més de 30 correus" compresos entre les dates en què va realitzar el màster, durant els anys 2010 i 2011. "No vaig sol·licitar convalidacions", és a dir, que va asistir a totes les assignatures, incorporant-se "el 30 de setembre" i de manera "més habitual" a partir de gener. En aquest sentit, la informació publicada apuntava que Montón podria haver començat a cursar el postgrau sis mesos després que aquest haguera començat. "Puc acreditar que he seguit les instruccions que m'han donat", ha afegit respecte a la manera en què va anar cursant els estudis.

Montón ha explicat que va aprovar en 2011 el màster, un postgrau que va cursar "per a formar-me, no el necessitava ni el necessite per a treballar", ha manifestat. "No he comés cap irregularitat", ha insistit, i va seguir les indicacions dels docents a l'hora de lliurar tasques i treballs.

La ministra ha assegurat que compta amb el suport del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, prova d'això, ha respost, és que "estic ací".

next