Diari La Veu del País Valencià
Montón assegura que no ha comés cap irregularitat en l’obtenció del seu màster

La ministra de Sanitat, Carmen Montón, assegura que l’obtenció del seu màster en estudis de gènere cursat a la Universidad Rey Juan Carlos de Madrid (URJC) no hi ha cap irregularitat, ja que disposa “de documents, correus i còpies dels treballs” que acrediten que va fer el postgrau sense anomalies al mateix centre on Pablo Casado i Cristina Cifuentes van realitzar els seus respectius màsters.

L’exconsellera ha desmentit que hi haja anomalies en el màster que va cursar entre 2010 i 2011 a la URJC. Durant una compareixença de premsa, Montón ha afirmat aquest dilluns que té “el títol, el certificat acadèmic de notes i el Treball de Fi de Màster”, ha emfatitzat per a desmentir la informació que ha publicat aquest dilluns eldiario.es en què afirma que en l’obtenció del postgrau existeixen “irregularitats”. L’exconsellera ha aportat tot un seguit de documents que ha insistit a mostrar als periodistes.

A més dels documents, Montón ha afirmat que disposa de “més de 30 correus” compresos entre les dates en què va realitzar el màster, durant els anys 2010 i 2011. “No vaig sol·licitar convalidacions”, és a dir, que va asistir a totes les assignatures, incorporant-se “el 30 de setembre” i de manera “més habitual” a partir de gener. En aquest sentit, la informació publicada apuntava que Montón podria haver començat a cursar el postgrau sis mesos després que aquest haguera començat. “Puc acreditar que he seguit les instruccions que m’han donat”, ha afegit respecte a la manera en què va anar cursant els estudis.

Montón ha explicat que va aprovar en 2011 el màster, un postgrau que va cursar “per a formar-me, no el necessitava ni el necessite per a treballar”, ha manifestat. “No he comés cap irregularitat”, ha insistit, i va seguir les indicacions dels docents a l’hora de lliurar tasques i treballs.

La ministra ha assegurat que compta amb el suport del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, prova d’això, ha respost, és que “estic ací”.

Comparteix

Icona de pantalla completa