Diari La Veu del País Valencià
Afín SGR signa la venda de la seua antiga seu a València i busca comprador per a la de Castelló

Afín, Societat de Garantia Recíproca (SGR), ha escripturat aquest dilluns la venda de la seua antiga seu central al carrer Amadeu de Savoia de València i, a més, busca comprador per a la seu de Castelló.

La comercialització de les seues tres oficines a València, Castelló i Alacant està recollida en el seu pla de viabilitat. Des de principis de mes, presta els seus serveis en noves oficines a l’edifici Porta de la Mar de València, detalla l’organització avalista en un comunicat. Les antigues oficines de la seu central d’Afín SGR ocupaven una superfície d’un total de 1.396 metres quadrats en primera planta i incloïen huit places de garatge.

El procés va arrancar a la fi de febrer amb la recepció d’ofertes en lliure concurrència i la seua obertura davant notari 15 dies després. La venda, entre altres criteris, estipulava que no serien preses en consideració les ofertes inferiors a 2,85 milions d’euros.

La directora d’Afín SGR, Cristina Alemany, ha destacat que el nou espai millora la visibilitat de l’avalista, s’adapta al seu model de treball i “especialment al nou caire comercial”.

Comparteix

Icona de pantalla completa