Puig lamenta que l'actual govern català "no vulga saber res" del País Valencià

El president de la Generalitat reconeix que li hauria agradat que Torra assistira a l'acte pel Corredor Mediterrani celebrat a Barcelona
27 setembre 2018 01:00h

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha lamentat aquest dijous l'absència del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, en l'acte de reivindicació del Corredor Mediterrani celebrat a Barcelona.

Preguntat pels periodistes per la no assistència del seu homòleg català, Puig ha assenyalat que "les absències les ha de valorar qui és responsable d'elles" tot i que sí ha lamentat la manca de diàleg entre Catalunya i el País Valencià.

En aquest sentit ha recordat que durant 20 anys, els del govern del PPCV, el País Valencià no volia saber res de Catalunya i que ara que sí que hi ha voluntat per part del Consell, "sembla que són ells [els catalans] els qui no volen saber-ne res".

Puig ha recordat "els lligams importants" que uneixen ambdós territoris, ja que Catalunya és qui mes compra i qui més ven al País Valencià. També ha posat de manifest els lligams socials i culturals que uneixen Catalunya i el País Valencià i ha apuntat que li hauria agradat que Torra haguera estat present.

next