Diari La Veu del País Valencià
Compromís respon a Echávarri sobre no reeditar el Botànic: No representa el PSPV d’Alacant

El grup municipal de Compromís per Alacant ha respost a les paraules de l’exalcalde socialista Gabriel Echávarri en les quals animava el PSPV a “soltar llast” i “governar en solitari” a partir de les properes eleccions recordant-li que “no representa el PSPV d’Alacant en cap àmbit i que, per tant, té tot el dret a fer els comentaris que considere oportuns”.

“Li ha pegat per Compromís però la valoració és que és un ciutadà i tothom ha d’expressar les seues opinions”, assenyala la coalició, que insisteix que la veu de Gabriel Echávarri no és l’oficial dels socialistes sinó la d’una persona més i, per tant, lliure per a dir la seua.

Echávarri va publicar al seu mur de Facebook un missatge en el qual raonava que, en cas que es compliren els pronòstics de l’enquesta feta pública aquest dimarts segons la qual el PSPV passaria a ser la llista més votada, el partit hauria de “soltar llast” i governar en solitari”. “Amb aquest panorama, la suma de tots dos aconsegueix la majoria absoluta però jo crec que és temps de ser valents i soltar llast i, amb aquestos resultats, que fins i tot es poden millorar, arriscar-nos a governar en solitari. Compromís no ens farà més mal a l’oposició que al govern, perquè el mal al PSPV que estan realitzant és tremend”, va escriure Echávarri.

Sobre aquest tema, des de Compromís han replicat: “És un ciutadà més que té dret a expressar les seues opinions. No les valorem perquè ja no és un actor actiu de la política alacantina”.

El portaveu municipal de la coalició i exsoci d’Echávarri, Natxo Bellido, ha reconegut que no els ha “sorprés” perquè l’exalcalde porta “un temps en aquesta línia”. “Els seus comentaris, articles i comportament en xarxes van per ací”, ha assenyalat. “Li ha pegat per Compromís, però la valoració és que és un ciutadà i tothom ha d’expressar les seues opinions”, ha continuat i ha remarcat que la veu de Gabriel Echávarri “no representa el PSPV d’Alacant en cap àmbit i, per tant, té tot el dret a fer els comentaris que considere oportuns”, ha finalitzat.

Comparteix

Icona de pantalla completa