Les Corts designen els representants que debatran al Congrés la reforma de l'Estatut

En el ple d'aquesta setmana els parlamentaris votaran i ratificaran els noms proposats per cada grup parlamentari
/ València
22 octubre 2018 01:00h
El debat sobre la reforma de l\'Estatut arrancarà a finals d\'octubre en el Congrés.

Els cinc grups parlamentaris de les Corts ja han designat els representants que formaran part de la delegació dels quinze diputats que acudiran al Congrés dels Diputats per a participar en el debat de les esmenes presentades al Projecte de Llei de Reforma de l'Estatut d'Autonomia en relació a la territorialització de les inversions.

Per part del PPCV acudiran els diputats María José Ferrer, Alejandro Font de Mora, Rubén Ibáñez, Alfredo Castelló i Jorge Bellver, i del PSPV aniran Manolo Mata, Alfred Boix i Rosa Peris. Per la seua banda, Compromís ha decidit enviar Fran Ferri, Mónica Àlvaro i Mireia Mollà; Podem, Antonio Estañ i Fabiola Meco, i Ciutadans, Mari Carmen Sánchez i Juan Còrdova.

Aquesta designació es produeix després que el Congrés haja activat la reforma de l'Estatut amb la reunió de la ponència que haurà de discutir les esmenes presentades pels grups parlamentaris.

La delegació podia estar formada per un màxim de 37 persones, encara que els grups van acordar que en serien 15, amb proporcionalitat a la seua representativitat. Les formacions tenien fins a aquest dilluns per a designar els seus diputats i serà en el ple d'aquesta mateixa setmana quan es ratifiquen els noms que compondran aquesta delegació.

next