El diputat exportaveu de Ciutadans, Alexis Marí, visita Junqueras i Romeva a la presó

El diputat a les Corts ja va acompanyar l'encara eurodiputada de Ciutadans Carolina Punset a visitar l'expresident català Puigdemont a Waterloo
/ València
11 desembre 2018 01:00h
L\'exportaveu de Ciutadans, Alexis Marí, ha participat en el ple contra els PGE que li ha costat el càrrec.

El diputat del grup Agermanats a les Corts Alexis Marí ha visitat l'exvicepresident de la Generalitat de Catalunya, Oriol Junqueras, i el conseller d'Exteriors del govern català, Raül Romeva, a la presó de Lledoners, al municipi de Sant Joan de Vilatorrada (el Bages).

Aquest dimarts, Marí ha fet dues piulades breus al seu compte de Twitter on feia públic que l'ex de Ciutadans havia realitzat la visita al centre penitenciari on es troben empresonats més d'un any Oriol Junqueras i Raül Romeva. "Desgraciats els homes que tenen totes les idees clares", ha escrit Marí tot citant Louis Pasteur. "Sort Raül Romeva", ha afegit el diputat valencià.

En una ultra piulada, Marí ha palesat la seua alegria per haver conegut Junqueras. "Ja tens per a resar i per a llegir. Dues de les coses més importants a la vida", ha dit Alexis Marí adreçant-se al vicepresident de Catalunya durant el mandat de Carles Puigdemont.

Alexis Marí és el primer diputat de les Corts que visita els presos polítics catalans a Lledoners i el passat 9 d'octubre va aprofitar la seua estada a Brussel·les per a trobar-se amb Carles Puigdemont a Waterloo (Bèlgica).

L'exportaveu de Ciutadans va acudir a la visita amb Puigdemont acompanyat per l'exeurodiputada Carolina Punset. La trobada amb l'expresident català va suposar que Ciutadans obrira un expedient d'expulsió del partit. Finalment, Punset va abandonar la formació d'Albert Rivera el 20 d'octubre tot acusant el partit de "masclista" i "espanyolista".

next