Diari La Veu del País Valencià
José Monforte Albalat substitueix Inmaculada Pla en la direcció econòmica de Les Arts

La Comissió Executiva de Les Arts ha acceptat que, per causes personals sobrevingudes, Inmaculada Pla haja de deixar les seues funcions al capdavant de la Direcció General de l’àrea financera de Les Arts. El Patronat de Les Arts “agraeix molt la voluntat de treball i la professionalitat d’Inmaculada Pla durant aquestes setmanes; entén i respecta la decisió que ha pres, i li desitja el millor en la seua trajectòria professional, que sempre ha estat impecable”, han indicat aquest divendres en un comunicat.

Així mateix, “amb la ferma convicció de continuar de forma normalitzada en la gestió de Les Arts”, la Comissió executiva ha acordat que a partir de la setmana que ve s’incorpore al càrrec de director general econòmic José Monforte Albalat.

L’experiència professional de José Monforte avala un perfil apropiat per a desenvolupar les tasques de la Direcció General de l’àrea financera de Les Arts, han apuntat des del Patronat, qui substituirà Pla al capdavant de l’àrea financera del coliseu operístic. Cal recordar que, al seu torn, Inmaculada Pla va agafar fa tres setmanes el relleu de Francisco Potenciano qui va abandonar el teatre després de cinc anys al front del vessant econòmic del Palau de les Arts.

Trajectòria de Monforte

José Carlos Monforte Albalat és expert en desenvolupament de negoci i anàlisi estratègic; anàlisi de mercat; elaboració i execució de plans de negoci, i captació de fons. A més, compta amb experiència professional en el sector públic i en el sector privat en diferents llocs de gestió.

Ha sigut, entre d’altres, cap de Desenvolupament; adjunt de direcció i membre del Consell rector del Centre Superior d’Investigació en salut Pública (actualment FISABIO); membre de l’Associació Espanyola de Bioempreses, i fundador i director general de la companyia Sistemas Genómicos S.L. Així mateix, és enginyer industrial de formació, té un màster en negocis i estudis de Composició i Producció Musical.

Comparteix

Icona de pantalla completa