Diari La Veu del País Valencià
El jutjat decreta presó provisional sense fiança per als presumptes violadors de la jove de Borriana

El Jutjat d’Instrucció número 5 de Vila-real ha acordat, després de demanar-ho el fiscal, presó provisional sense fiança per als dos homes detinguts com a presumptes autors d’una agressió sexual a una menor de 17 anys a Borriana (la Plana Baixa) quan tornava a sa casa la nit de Cap d’Any. Se’ls investiga pels delictes de detenció il·legal i d’agressió sexual.

La Guàrdia Civil va detindre dimarts passat els dos homes. L’actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar quan els agents van tindre coneixement, a través de l’Hospital de la Plana de Vila-real, de l’assistència a una menor de 17 anys, que havia sigut víctima presumptament d’una agressió sexual quan es disposava a tornar al seu domicili la matinada de l’1 de gener.

Vora 2.500 veïns de Borriana es van concentrar aquest dijous a la Plaça Major de la localitat, davant l’Ajuntament, per a mostrar la seua solidaritat amb la jove, per a mostrar el seu rebuig a la violència masclista i per a condemnar aquestos actes. “Amb ella estem tots i totes i patim tots i totes”, assenyalava el manifest llegit per l’alcaldessa del municipi, Maria Josep Safont.

Comparteix

Icona de pantalla completa