Diari La Veu del País Valencià
Puig assegura que Casado no pot enganyar els valencians, que han patit la dreta massa temps

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha afirmat que els valencians “no volen tornar on van haver d’eixir fugint de la corrupció, el balafiament i la desigualtat que van portar els 20 anys de governs del partit Popular”: “Ací el canvi som nosaltres”, ha manifestat.

Durant la seua intervenció en el Comité Nacional del partit aquest dissabte, el líder dels socialistes ha assegurat que “no hi ha cap motiu perquè la Comunitat torne arrere” i ha valorat que “tots els indicadors socials i econòmics són millors que fa tres anys i mig”. Segons han explicat en un comunicat, Puig ha recordat que aquest és “un any fonamental per a la democràcia, amb eleccions que marcaran el futur dels ajuntaments, de la Comunitat i d’Europa”.

En eixos comicis, ha dit, “només hi ha dues solucions: anar cap avant o tornar arrere”, i ha reiterat que “no hi ha cap motiu perquè la Comunitat es plantege una reculada als anys del PP”. “Pablo Casado no pot enganyar els valencians, perquè hem patit la dreta durant massa temps”, ha apuntat Puig.

El líder dels socialistes valencians ha animat els seus “a estar a l’ofensiva” i ha afegit: “No estem per a parar la dreta; estem per a millorar i transformar la societat”.

Puig valorat la gestió d’aquestos tres anys i mig de govern al País Valencià i ha assenyalat que “l’oportunitat valenciana passa perquè el partit socialista siga la primera força en les pròximes eleccions del 26 de maig”. Per al president, “l’actiu més important és parlar del que hem fet, de les promeses que ara són una realitat i que demostren que en el futur continuarem complint la nostra paraula”.

En el Comité Nacional, els socialistes valencians han presentat la campanya ‘Sumem’ per a mostrar que són “un partit obert a la gent i que funciona com una eina de canvi de la societat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa