Puig convoca Oltra al Palau de la Generalitat per a oficialitzar-li l'avançament electoral

L'anunci de les eleccions el 28 d'abril es podria oficialitzar en les pròximes hores
4 març 2019 11:28h

VALÈNCIA. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha citat a partir de les 11.00 hores d'aquest dilluns la vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, en una jornada en la qual el mateix Puig ha avançat que "hui és el dia" per a saber si hi haurà avançament electoral dels comicis autonòmics.

Segons ha pogut saber Europa Press, Puig s'ha comunicat amb Oltra a les 10.15 hores d'aquest dilluns per a citar-la al Palau a partir de les 11.00 hores.

En les últimes jornades, el possible avançament electoral de les autonòmiques per a fer-les coincidir amb les generals del 28 d'abril ha sigut una pregunta constant al cap del Consell, que aquest diumenge assegurava que adoptaria la decisió "pensant sempre en els interessos dels valencians i les valencianes".

"Estem en un procés democràtic en el qual el que importa és que siga la màxima gent la que decidisca el futur de la Comunitat", manifestava el diumenge, mentre que Oltra afirmava el dissabte, l'última vegada que es va pronunciar sobre aquesta qüestió, que, encara que ho descartava, la coalició eixirà "el 26 de maig o el 28 d'abril a guanyar la Generalitat perquè la legislatura que ve siga la legislatura de la transformació".

next