"Vende obreros, sois escoria": la seu nacional de Compromís també és blanc de pintades

Els grafits van 'signats' per Juventud del Frente Obrero
9 novembre 2019 10:50h
Aquest dissabte la seu nacional de Compromís ha despertat amb una sèrie de missatges idèntics als que van aparéixer ahir divendres als locals del PPCV i del PSPV. /   

VALÈNCIA. Si aquest divendres les seus del PPCV i del PSPV a la ciutat de València començaven el dia amb unes pintades en color roig i negre –en la seu dels populars es podia llegir "Vendéis nuestra patria al capital, sois escoria" i, en el cas dels socialistes, "Contra vuestra traición, nuestra organización" i "Vende obreros, sois escoria"– aquest dissabte ha sigut la seu nacional de Compromís qui ha despertat amb aquesta mena de missatges.

Concretament, a les parets de la seu i a terra, just davant la porta, es llegeix "Vende obreros, sois escoria" i "Por el poder obrero". Els grafits van 'signats' per Juventud del Frente Obrero. A més, hi ha diverses taques de pintura roja sobre el rètol de Compromís. 


AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next