Unides Podem creu que Sánchez vol anar a eleccions i qualifica les seues propostes de "programa electoral"

La formació morada lamenta que posar una altra vegada sobre la taula un govern socialista en solitari és "tornar al juny"
4 setembre 2019 10:54h
El president del govern espanyol en funcions i líder del PSOE, Pedro Sánchez, votant en les eleccions del 28A. / TWITTER @SANCHEZCASTEJON

MADRID. Unides Podem sospita que el president del govern espanyol en funcions i líder del PSOE, Pedro Sánchez, ja ha decidit que es tornaran a celebrar eleccions i qualifiquen el paquet de propostes presentat aquest dimarts de "programa electoral". "És el programa de Podem decorat i presentat en un acte", ha afirmat la portaveu del Consell de Coordinació, Noelia Vera, en declaracions a RNE. 

Segons Vera, tornar a posar sobre la taula un govern socialista en solitari, com ha fet Sánchez, és "tornar al juny". D'aquesta manera s'ha referit al fet que el líder del PSOE haja oferit a Unides Podem càrrecs fora de l'executiu. Segons Vera, les mesures de Sánchez demostren que és necessari que hi haja un govern de coalició amb Unides Podem dins de l'executiu.

La portaveu ha afirmat que, de les més de 300 mesures presentades per Sánchez, hi ha coses que els sonen bé, altres coses que troben a faltar i unes altres que suposen un "retrocés" respecte a l'acord de pressuposts. En aquest sentit, ha demanat als socialistes que no es facen "passos enrere".

next