El València identifica un dels seguidors que van fer la salutació nazi i gests racistes al camp de l'Arsenal

El club obrirà un expedient a l'aficionat valencianista i li retirarà "per a tota la vida" l'abonament
5 maig 2019 14:21h
Després de confirmar que es tracta d'un abonat del València, aquest dilluns s'obrirà l'expedient disciplinari que té com a objecte expulsar-lo del club valencianista. / EFE

VALÈNCIA El València ha identificat un dels seguidors que apareixen en un vídeo a les graderies de l'estadi de l'Arsenal dedicant gests racistes i salutacions feixistes a aficionats de l'equip rival i obrirà un expedient per a retirar-li l'abonament del club "per a tota la vida", segons van informar a EFE fonts pròximes a l'entitat valencianista.

En un vídeo fet públic a les xarxes socials per seguidors anglesos dijous passat, es poden observar almenys dos seguidors realitzant gests 'simiescs' cap a la graderia d'aficionats anglesos i un d'ells fent una salutació nazi amb el braç enlaire.

Les mateixes fonts van assegurar que l'aficionat identificat és qui realitza la salutació feixista. Després de confirmar que es tracta d'un abonat del València, aquest dilluns s'obrirà l'expedient disciplinari que té com a objecte expulsar-lo del club valencianista.

Hores després de divulgar-se el vídeo, el València va informar que iniciava un procés per a tractar d'identificar als aficionats protagonistes del vídeo del club per a, en cas de ser abonats, prendre mesures disciplinàries contra ells.

En el seu comunicat de divendres, el València va demanar la col·laboració dels seus aficionats per a poder identificar al més prompte possible els implicats i, segons les mateixes fonts, l'aportació d'alguns seguidors ha sigut decisiva en la identificació de l'aficionat.

Encara que no s'ha precisat la zona de l'estadi a la qual pertany l'abonat que serà expedientat, el València està agraït per la col·laboració d'altres aficionats per a revelar la seua identitat.

A més, el València continua treballant per a identificar la resta de persones que apareixen en el vídeo de l'estadi Emirates, on el València va disputar el partit d'anada de les semifinals de la Lliga Europa davant l'Arsenal.

next