El València segueix festejant la Copa: horaris i recorregut de les celebracions

Les institucions rebran l'equip per a felicitar-lo per la consecució del títol de Copa del Rei
27 maig 2019 17:00h
Els representants de les institucions valencianes rebran els jugadors del València després del triomf coper davant el Barça. / EFE

VALÈNCIA. La jornada electoral ha retardat les celebracions institucionals de la victòria del València davant el Barcelona en la Copa del Rei fins a aquest dilluns. Així, l'equip festejarà el triomf a la basílica de la Mare de Déu dels Desemparats, a la Generalitat i a l'ajuntament de la ciutat, durant la vesprada.

El recorregut començarà a les 19 hores, hora en la qual està previst que l'equip porte el trofeu a la basílica de la Mare de Déu. A continuació, visitaran la Generalitat i la ruta finalitzarà a l'Ajuntament de València, on està previst que l'equip isca al balcó a partir de les 20 hores per a celebrar, de nou, amb l'afició el títol de Copa.

Tot i que la visita oficial a les institucions s'ha ajornat fins a aquest dilluns, el València va festejar el títol de Copa del Rei aconseguit a Sevilla en derrotar el Barcelona (1-2) aquest diumenge a l'estadi de Mestalla amb la seua afició.

next