VerdsEquo lamenta l'eixida "sobtada" de Grezzi i li desitja el millor en la nova etapa com a independent

La Comissió Executiva de la formació s'ha reunit aquest dilluns a la seu de Compromís
2 desembre 2019 19:59h
Grezzi ha anunciat que s'ha donat de baixa del partit. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA (EP). La Comissió Executiva de VerdsEquo del País Valencià, reunida a València aquest dilluns en la seu de Compromís, ha "lamentat la sobtada eixida" del regidor de Mobilitat Sostenible a l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, i li ha agraït el "treball exercit durant tot aquest temps".

La formació s'ha pronunciat en aquests termes després que Grezzi haja anunciat que s'ha donat de baixa del partit, una decisió que segons ha apuntat no afecta el seu "compromís" amb el projecte de Compromís i amb el govern municipal, que "continua intacte".

Sobre aquest tema, la portaveu de VerdsEquo, Cristina Rodríguez, en un comunicat, ha desitjat a l'edil "tot el millor en la seua nova etapa com a independent de Compromís", des d'on continuaran "treballant conjuntament per l'ecologia política, per a continuar construint una alternativa verda que faça front als grans desafiaments socials i ambientals que tenim per davant".

D'altra banda, l'executiva de VerdsEquo ha valorat "molt positivament" el desenvolupament de la V Assemblea Federal d'Equo, celebrada aquest cap de setmana en Rivas-Vaciamadrid, on la delegació valenciana "va tindre un paper imprescindible durant els debats que es van succeir en la comissió d'elaboració de la nova ponència política de l'organització ecologista", ha ressaltat.

"Després de diversos mesos convulsos, ha sigut molt esperançador veure com el consens ha sigut la tònica general d'una assemblea en la qual s'ha dissenyat el full de ruta polític per als pròxims mesos, amb un document l'objectiu del qual és consolidar l'espai polític verd en l'estat espanyol, i reforçar el nostre paper dins del Partit Verd Europeu", ha subratllat Rodríguez.

next