Oltra, a l'arribada al Palau de la Generalitat: "Jo vinc a escoltar"

La vicepresidenta del Consell ha sigut convocada per Puig per a comunicar-li la decisió d'avançar les eleccions
4 març 2019 12:21h

VALÈNCIA. La vicepresidenta del Consell, consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha dit aquest dilluns, a la seua arribada al Palau de la Generalitat, on ha sigut convocada pel president Ximo Puig en la jornada en la qual es decideix un possible avançament electoral, que ella acudeix a la cita "a escoltar".

Així ho ha indicat als mitjans reunits a les portes del Palau, a la seua arribada a les 12.00 hores a la seu de la Presidència de la Generalitat, en ser preguntada per si creu que hi haurà eleccions anticipades.

"Jo vinc a escoltar", ha dit la vicepresidenta, coportaveu de Compromís i candidata a la Generalitat per la coalició, que ha acudit a la cita acompanyada del seu equip.

En les últimes jornades, el possible avançament electoral de les autonòmiques per a fer-les coincidir amb les generals del 28 d'abril ha sigut una pregunta constant al cap del Consell, que aquest diumenge assegurava que adoptaria la decisió "pensant sempre en els interessos dels valencians i les valencianes".

"Estem en un procés democràtic en el qual el que importa és que siga la màxima gent la que decidisca el futur de la Comunitat", manifestava el diumenge, mentre que Oltra afirmava el dissabte, l'última vegada que es va pronunciar sobre aquesta qüestió, que, encara que ho descartava, la coalició eixirà "el 26 de maig o el 28 d'abril a guanyar la Generalitat perquè la legislatura que ve siga la legislatura de la transformació".

next