L'actriu Natalia Tena també s'apunta a la presentació de l'exposició de Harry Potter

Nymphadora Tonks estarà a València l'11 d'abril amb els bessons Weasley
28 març 2019 11:43h
L'actriu Natalia Tena i els germans Phelps visitaran l'exposició de Harry Potter a València. Fotograma d'una escena en què Tena interpreta Nymphadora Tonks.

VALÈNCIA. L'actriu Natalia Tena s'apunta a l'acte de presentació de l'exposició de Harry Potter, que obrirà les portes el dissabte 13 d'abril al Museu de les Ciències de València. Així, la intèrpret –que dona vida Nymphadora Tonks en les pel·lícules de la saga i també Osha en Joc de Tronss'unirà el pròxim 11 d'abril a James i Oliver Phelps (Fred i George Weasley en els films del famós mag) en l'esdeveniment d'obertura de la mostra.

Harry Potter: The Exhibition arriba a València aquesta primavera per a oferir als fans "una altra oportunitat per a veure alguns dels icònics escenaris de les pel·lícules". L'any 2017, l'exposició va obrir les portes a Madrid, on va rebre més de 460.000 visitants en només 4 mesos. Després del gran èxit, València serà la segona parada de la mostra dins de la gira europea i, a més, serà l'única ciutat de l'Estat que albergarà l'exposició el 2019.

Una exposició experiencial

En col·laboració amb Warner Bros. Consumer Products, GES Events ha creat aquesta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats, en la qual els visitants podran admirar en primera persona centenars d'objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules de Harry Potter, gaudir dels escenaris inspirats en els decorats de la filmografia i sorprendre's amb l'increïble treball manual i artístic que s'amaga darrere del vestuari, l'attrezzo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula. SoldOut i Encore s'han associat amb GES per a presentar l'exposició a València.

Des del moment en què els visitants entren en Harry Potter: The Exhibition se submergeixen plenament en un univers màgic. Un membre de l'exposició dona la benvinguda als visitants i selecciona alguns afortunats per a formar part de la seua casa favorita a Hogwarts. A continuació, els guia perquè inicien el seu recorregut en l'exposició, que comença amb un viatge per les escenes favorites de les pel·lícules de Harry Potter. 

L'exposició inclou algunes de les localitzacions més populars de les pel·lícules, incloent-hi la sala comuna i el dormitori de Gryffindor, aules com la de Pocions o Herbologia i el Bosc Prohibit. Aquests escenaris contenen milers d'objectes d'attrezzo, vestits i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica saga. 

S'inclouen a més diversos elements interactius. Així els visitants podran entrar en l'àrea de Quidditch i llançar una pilota quaffle; extraure una mandràgora d'un test en la classe d'Herbologia, i fins i tot recórrer la cabanya de Hagrid i asseure's en la seua gegantesca butaca.

Les persones que visiten l'exposició també podran gaudir d'una exclusiva audioguia amb detalls sobre el making of de les pel·lícules i comentaris dels productors i dels dissenyadors de vestuari, attrezzo i criatures màgiques de la saga.

L'Hemisfèric projectarà la saga completa en un cicle especial

L'Hemisfèric projectarà la saga de Harry Potter per ordre cronològic en una sessió especial per pel·lícula que se celebrarà durant diverses setmanes el dissabte a les 18 hores. Aquest cicle es posa en marxa amb motiu de l'exposició Harry Potter: The Exhibition, que acull el Museu a partir del 13 d'abril. El mateix dia de la seua obertura al públic en el Museu, l'Hemisfèric projectarà Harry Potter i la pedra filosofal, la primera de les huit pel·lícules basades en els llibres de J.K.Rowling.

El cicle continuarà amb Harry Potter i la cambra secreta (el 20 d'abril), Harry Potter i el pres d'Azkaban (el 27 d'abril), Harry Potter i el calze de foc (el 4 de maig), Harry Potter i l'orde del Fènix (l'11 de maig), Harry Potter i el misteri del príncep (el 18 de maig), Harry Potter i les relíquies de la mort part I (el 25 de maig) i Harry Potter i les relíquies de la mort part II (l'1 de juny).

next