Centenars d'admiradors ja acomiaden les cendres de Camilo Sesto a Alcoi

L'Ajuntament preveu obrir un museu amb les pertinences que l'artista ha llegat a la ciutat
24 octubre 2019 13:22h
Dues admiradores de Camilo Sesto acudeixen a donar l'últim adeu a l'artista. / EFE, MORELL

ALCOI (EFE). Centenars d'admiradors, amics i veïns de Camilo Sesto han començat a acudir a la capella ardent oberta a l'ajuntament de la seua ciutat natal, Alcoi, per a donar el seu últim i sentit adeu davant les cendres de l'artista.

Les cendres de Camilo Sesto han sigut col·locades en una xicoteta urna blanca sobre una taula al centre del saló de plens al costat d'un bust del cantant i flors; la família i la gent propera s'ha situat darrere.

La capella ardent s'ha obert minuts després de les 11.00h i es podrà visitar fins a les 20.00h, i ha sigut possible gràcies a l'acord a què han arribat l'ajuntament i l'advocat de l'hereu, Camilo Blanes Ornelas.

El consistori ha comunicat que durant l'acte no hi haurà parlaments ni discursos oficials, ja que "tractarà de ser un adeu a Camilo Sesto emotiu i sentit però senzill, seguint amb el mateix estil de tots els actes realitzats en vida al cantant", segons ha repetit aquests dies l'alcalde, Antonio Francés.

Camilo Sesto té la medalla d'or i és fill predilecte d'Alcoi, on va inaugurar l'any 2018 una avinguda amb el seu nom. Recentment, la Generalitat li va atorgar la distinció d'ambaixador.

A més, a Alcoi es preveu obrir un museu amb les pertinences que l'artista ha llegat a la ciutat, encara que de moment no s'ha concretat la ubicació ni la data d'obertura.

next