Un extreballador del Palau de les Arts ratifica les irregularitats que ja va denunciar de forma anònima

L'Audiència de València reprén el judici pel saqueig del coliseu operístic
21 novembre 2019 13:46h
A preguntes del fiscal, el testimoni ha detallat als magistrats com a l'abril del 2008 l'exintendent del Palau, la difunta Helga Schmidt, va informar els treballadors de la fundació sobre la decisió d'externalitzar la gestió dels patrocinis en favor dels empresaris imputats en aquesta causa. / DLV

VALÈNCIA (EFE). L'extreballador de la Fundació del Palau de les Arts que va denunciar les suposades irregularitats en la gestió d'aquest coliseu operístic ha ratificat aquest dijous davant el jutge allò que ja va advertir per escrit en l'anònim que va titular 'Informe Diógenes' i que va donar inici a aquest procés.

A preguntes del fiscal, aquest testimoni ha detallat als magistrats de la secció segona de l'Audiència Provincial de València com a l'abril del 2008 l'exintendent del Palau, la difunta Helga Schmidt, va informar els treballadors de la fundació sobre la decisió d'externalitzar la gestió dels patrocinis en favor dels empresaris imputats en aquesta causa. Gràcies a aquesta gestió externa, segons l'informe del fiscal, aquests empresaris van aconseguir cobrar comissions en la renovació de patrocinis que ja existien.

D'altra banda, també ha explicat com va advertir als seus superiors que la firma d'un altre dels processats que va concórrer al contracte per a la impressió de fullets promocionals "no tenia cap estructura empresarial darrere", "no complia amb els requisits" i cobrava sis vegades més.

next