Oltra reconeix "diferències" en el Consell però afirma que demanar la paralització de les obres de la V-21 "no està sobre la taula"

"La prioritat és saber gestionar les diferències i arribar a un punt d'equilibri, que sol ser intermedi", ha afirmat la vicepresidenta
4 octubre 2019 17:30h
Oltra ha assegurat que "no hi ha divisió" en el govern. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha defensat aquest divendres que el Consell no es planteja la suspensió o paralització de les obres d'ampliació de la V-21. "De moment, no està sobre la taula", ha afirmat. I ha remarcat, tot seguit: "De moment". 

Oltra, això sí, ha reconegut que existeixen "diferències" al si del Consell respecte d'aquesta qüestió –així com de l'ampliació nord del port de València–, però que ha volgut deixar al marge d'una possible "divisió" en el govern. "La prioritat és saber gestionar aquestes diferències i arribar a un punt d'equilibri, que sol ser intermedi", ha afirmat. 

En qualsevol cas, ha descartat que l'executiu valencià vaja a canviar de criteri respecte de la V-21, tot i el ressò polític que està produint. Aquesta setmana, tant Compromís –el partit del qual forma part– com Unides Podem han presentat una iniciativa parlamentària conjunta en què demanen la paralització del projecte i consideren que es tracta d'una obra "imposada" i "innecessària". A més, Esquerra Unida ha posat en mans de la comissió europea l'actuació perquè entén que es poden estar vulnerant les directrius sobre paisatgisme i medi ambient.

next