TEMPS DE PACTES | Agermana't per 10 euros a l'any

6 juny 2019 19:37h

Passades les dues cites electorals, ara l'atenció està posada en la conformació dels nous governs. Des de Diari La Veu estem pendents de les negociacions per al Botànic 2.0 i dels possibles pactes que es produiran a les principals ciutats valencianes. A més, també estem seguint l'actualitat política estatal. Què passarà amb la investidura de Pedro Sánchez? Governarà en solitari o haurà de pactar amb altres formacions?

Tot i que encara s'estan produint les reunions sobre el 'què', el 'com' i el 'qui', de moment ja hi ha dues dates marcades al calendari. La primera és que el ple d'investidura de Ximo Puig se celebrarà el dimecres 12 de juny. Pocs dies després, el diumenge 16 de juny, està previst que el president jure el càrrec. Pel que fa a la constitució dels nous ajuntaments, es preveu per al dia abans, el dissabte 15 de maig.

De tot això informarem en el diari, amb un seguiment especial durant aquestes jornades. Així, l'equip de Diari La Veu vos oferirem tota la informació i les anàlisis més rellevants sobre l'actualitat política. També podreu gaudir de fotogaleries amb les imatges més rellevants d'eixos dies.

Per què he d'agermanar-me?

Podeu contribuir a fer més gran aquest mitjà agermanant-vos al projecte amb una aportació mínima anual de 10 euros [oferta vàlida fins al diumenge 16 de juny]. Les persones agermanades a Diari La Veu reben en primícia, cada nit, un butlletí amb noves notícies no accessibles encara per al públic general. I, si vos animeu a fer una aportació de 20 euros, vos obsequiarem amb una botella de vi de LaVirtu del Mar.

Trieu una forma d'agermanament i feu la vostra aportacióA més, vos convidem a seguir-nos en les diferents xarxes socials on estem presents: Twitter, Facebook, Instagram i LinkedIn. A més, podreu rebre al vostre telèfon mòbil un recull de notícies seleccionades pel nostre equip de periodistes si vos subscriviu als nostres canals de Telegram o WhatsApp (cal guardar un nou contacte en l'agenda amb el número 674351005 i enviar un missatge amb la paraula ALTA).

next